Skip to main content

Dag 3 - Tournehem sur la Hem

..raw:: html

<html><body><p>Na een nacht lekker geslapen te hebben op het copieuze eten van de avond ervoor wordt ik 's ochtends vroeg wakker van een zware regenbui die op het tentdoekt roffelt. Even later weer. En weer. Op een gegven moemnt begint het steeds harer te waaien en als het licht wordt blijkt dat de tent tijdens een windvlaag er behoorlijk van langs krijgt, de tent begint rare vormen te krijgen. Gelukkig zetten we de tent altijd "stormvast" op, dus kan ik lekker genieten van het geruis van de wind in de bomen.

Als we zo naar de wind luisteren besluiten we om niet te gaan fietsen en het het weer even aan te kijken. We lezen wat in de paar meegebrachte boekjes, zoeken de plaatselijke supermarkt op en luieren wat. Rond het avonduur als we maar weer gaan eten in het restaurant op de camping bedenken we dat we zeker 's middags best nog een ruk hadden kunnen fietsen, zo hard waaide het nou ook weer niet na een uur of 12.

Dus een rustdag gehad nadat we nauwelijks twee dagen onderweg waren; we zullen er de rest van de vakantie last van ondervinden. Niet in het minst omdat Tournehem nou niet bepaald een bruizende wereldstad is...</p></body></html>