Aaaargghh IKEA

Fris terug van vakantie dacht ik "even" de inrichting van mijn woonkamer te veranderen. In principe bied mijn woonkamer twee basis indelingen, bank-tegen-zuidmuur-en-tv-er-tegen-over of bank-tegen-noordmuur-en-tv-er-tegen-over. De woonkamer was tot gisteren in "noord" modus en ik wilde dus de bank naar het zuiden verhuizen. Deze indeling heb ik al een paar jaar en sindsdien heb ik verscheidene nieuwe aankopen gedaan die de noord variant minder praktisch maken. Het grootste probleem waren de twee ingelijste posters aan de zuidmuur. Deze werden zo'n beetje helemaal bedekt door de TV en hingen totaal verkeerd in verhouding tot de kasten daar in de buurt.

Dus alles omdraaien. Het omdraaien zelf ging zonder problemen, maar toen keek ik eens naar mijn boekenkast (een verschrikkelijke erfenis van mijn laatste studentenkamer) en de ruimte die ik over had aan de noordmuur van de woonkamer. Op naar IKEA voor wat meer kastruimte.

Ik had al wat Magiker systeemkasten (smalle kast, tv meubel) dus ik wilde nog wat meer bijkopen. Kom ik bij de IKEA zijn ze net gestopt met de Magiker en hebben ze de opvolger nog maar half opgebouwd. Natuurlijk past het ook allemaal eigenlijk net niet bij de bestaande Magiker spullen dus ben ik bijna verplicht om de bestaande kastruimte weg te gooien...

Comments

Comments powered by Disqus