Brand

Vanmorgen vroeg (ik geloof dat het net voor vijfen was) werd ik wakker van een brandweerauto die niet al te ver weg langs reed. En toen nog een, en nog een en nog een en nog een. De vorige keer dat dit gebeurde was er op het industrieterrein vlak bij mij een behoorlijk grote brand. Op een gegeven monent ben ik het warme bed uitgeklommen en gaan kijken, maar ik zag niets.Omdat de treinen normaal reden was er niet iets met een trein (tegenwoordig heeft de politie/brandweer een nieuwe hobby, zoveel mogelijk het treinverkeer stoppen als er een scheet dwars zit).

Toen ik vanmorgen naar het werk ging zag ik al een behoorlijke rookwolk drijven en vanuit de trein was duidelijk te zien waar de brand was. Op het werk zag ik dat Nu.nl een paar foto's had.

Het rare is dus, dat dit in de vijf jaar dat ik in Weesp woon al de derde grote brand op het industrieterrein is. De grote witte vlek in de satelliet foto's van Google was de eerste brand, vorig jaar iets zuidelijker en dit jaar weer in de buurt van de witte vlek, ik denk het pand direct zuidoostelijk van de zuidelijke erfgrens.

Jammer genoeg heb je tegenwoordig niks meer aan je scanner, want alles gaat via C2000 :-(

Comments

Comments powered by Disqus