Pensioenen en mevrouw Pietersen

Waarom blijft de pensioenmaffia mij bellen? Ik blaf ze af, ik smeek ze, ik neem niet op en toch blijven ze het maar proberen. Ik vind het andere telefoonspam wel grappig, alleen begin ik de pensioenen zat te worden. Bijna elke zaterdag is er wel een pensioentracker, pensioeninfo, pensioen-what-ever toko die iets van mij wil.

Ik begrijp alleen nooit wat ze van me willen. Mij informeren over iets blijkbaar, maar als je dan een keer toegeeft krijg je een loos stuk tekst op een A4tje over hoeveel ik wel niet kan (be)sparen. Compleet met foto van een bejaarde die lachend in een auto met een caravan erachter de zon tegemoet rijdt. De pensioenmaffia en hun vazallen, de direct marketing bedrijven, weten echt wel hoe oud ik ben en dat ik geen auto heb en dus ook nooit met de caravan op vakantie zal gaan.

Ik weet dat ik via een of andere website kan aangeven dat ik geen telefoonspam wil ontvangen, maar ach, als tijdverdrijf is telefoonspam best wel grappig, ik verwacht blijkbaar alleen teveel afwisseling.

Oh ja, en dan is er nog mevrouw "Pietersen" die elke twee maanden belt:

"Ramdyne"

"Met mevrouw Pietersen. U zult wel denken waarom ik u bel, maar ...."

"U belde mij laatst ook al"

"Hebben wij toen een leuk gesprek gehad?"

"Nee"

"Oh, wat jammer. Heb ik u toen niet verteld van de mooie boodschap van de Here Je...."

"Ja, dat probeerde u. Maar daar had ik geen zin in"

"Oh"

"Tot ziens" KLIK

Kijk, als Isabella mij belt om mijn mening te horen over roken, tsja....

Comments

Comments powered by Disqus