Vakantieplannen

Het is weer de tijd van het jaar om de vakantie plannen wat meer lijn te geven. Na het grote success van vorig jaar zijn Auke en ik (ja, nog steeds geen vriendin voor een van ons) weer van plan om te gaan fietsen. Maar ja, waar vandaan, waarheen, welke route?

Afgelopen jaar hebben we het grootste deel van de route naar Barcelona gefietst. We zouden de route uit kunnen rijden, maar het is maar een klein stukje (in verhouding) en om nou met de trein weer naar Lyon of Valence te gaan en vanaf daar via Le Puy en Velay weer de route op te pikken naar Barcelona en daar dan weer met de trein of het vleigtuig terug naar Nederland te gaan is nou ook niet echt alles.Kortom tijd voor iets anders.

Op de website van de Fietskaart Informatie Stichting is een overzichtte vinden van zo'n beetje alle grote (vakantie) fietsroutes in Europa. Vorig jaar hebben we een van de spaken gereden, dus leek het ons wel leuk om dit jaar een ring te rijden. Omdat we nog maar net bezig zijn met het hete vakantiefietsen is Ring 1 een "veilige" keuze (mischien wel een beetje te veilig ;-) ).

Comments

Comments powered by Disqus